Tami's Residence 2Grčka/ Kasandra/ Hanioti

Rezervacija

 
 
 

Napomena: Zbog fiksnog zakupa soba naših INO partnera i želje hotelijera za što boljom iskorišćenošću smeštajnih kapaciteta, u pojedinim situacijama, iako je status sobe „slobodno“, može doći do alternativne ponude sa neznatno izmenjenim periodom boravka.

O hotelu

Smešten u samom srcu slikovitog i popularnog grčkog letovališta Hanioti i na samo par koraka udaljen od predivne javne plaže nalazi se hotel Tami's Residence 2. Predstavlja poptpuno nov i luksuzan objekta koji je izgrađen 2024 godine i koji se sastoji od modernih i elegantno opremljenih studia i apartmana. Prostire se na tri sprata gde poslednji nudi fantastičan pogled na more i nudi sve što je potrebno za miran i opušen letnji odmor.

O tipovima soba

Dva tipa smeštajnih jedininica su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Tami's Residence 2 hotela. Studio ima 25m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje, sofu na razvlačenje i kuhinju. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Apartman je veličine 35m2 i može da ugosti maksimalno četiri odrasle osobe i jedno dete. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom a ima i mogućnost dodavanja još jednog ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Činjenica da izlazi na predivnu plažu omogućava gostima agencije Tiara Travel i hotela Tami's Residence 2 lak pristup brojnim sportovima na vodi. Plaža je javna i na njoj se lažaljke i suncobrani doplaćuju za goste hotela. U blizini se nalaze restorani i taverne koje služue izuzetna jela lokalne i tradicionalne grčke kuhinje. U okviru objekta nalazi se i manji lobby bar koji nudi osvežavajuća pića i šarene koktele. Wifi internet je besplatan u celom hotelu. 

O lokaciji

Tami's Residence 2 hotel u ponudi Tiara Travela je udaljen 80m od javne plaže. Centar mesta Hanioti je lociran svega 100-ak metara od smeštajnog objekta dok okruženje nudi veliki broj prodavnica, restorana, taverni, kafića, barova. U okviru hotela ne postoji parking ali u Haniotiju ima dosta javnih parking mesta namenjena gostima koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga