Slovenska Plaza Resort 4Crna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Slovenska Plaža Resort 4* u ponudi Tiara Travela predstavlja pravi turistički grad u gradu koji je smešten na samo nekoliko koraka od prelepe peščane plaže i nalazi se u popularnom gradu Budva na Crnogorskoj Rivijeri. Poznat je po svom jedinstvenom mediteranskom okruženju kao i zelenoj okolini punoj stabala raznog drveća i mirisnog cveća. Predstavlja pravo turističko naselje koje se sastoji od velikog broja sadržaja, zabavnih aktivnosti i atrakcija koje poseduje. Sastoji se od 494 soba i apartmana koji su podeljeni ne veći broj različitih smeštajnih jedinica i opremljeni tako da zadovolje čak i najzahtevije goste. U prethodnim godinama kompleks je potpuno renoviran i nudi više od samog smeštaja i plaže, nudi neverovatan doživlja odmora i odmor koji se pamti ceo život.

O tipovima soba

Sledeći tipovi smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima agencije Tiara Traveli hotela Slovenska Plaža Resort 4*.  Standardna soba ima 20m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i ima mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Standardna soba sa balkonom je veličine 20m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Premium soba bez balkona u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima 21m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Premium soba sa balkonom ima 21m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje još jedan dodatni ležaj. Može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Studio je veličine 20m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i otvorenu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Apartman u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa dva dodatna ležaja i manje kuhinje. Ima 36m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Slovenska Plaža Resort 4* u ponudi Tiara Travela raspolaže sa dva bazena na otvorenom od kojih je jedan namenjen najmlađima i potpuno je odvojen od glavnog bazena. Osim sopstvenog bazena najmlađim gostima su na raspolaganju i dečije igralište sa raznim zabavnim aktivnostima, igraonica u okviru susednog hotela Aleksandar i animacija tokom dana pored bazena. Za one koji žele da se maksimalno opuste i relaksiraju obezbeđen je Spa centar u hotelu Aleksandar sa uslugama saune, fitnes centra, đakuzija, masaža. Ljubitelji sporta mogu uživati u sportovima na vodi, teretani na otvorenom, zumbi, teniskim terenima (uz doplatu). U glavnom restoranu se služe izuzetna jela lokalne i mediteranske kuhinje dok posebnu atrakciju čini restoran na bazenu sa nacionalnim specijalitetima. Aperitiv bar je omiljeno mesto za odmor od svakodnevnih aktivnosti uz toplo ili hladno piće dok je kafe Raspućin jedan od najstarijih kafića na celoj Budvanskoj Rivijeri i idlično mesto za uživanje u pogledu na okruženje i more uz šareni koktel u ricu. U čitavom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Slovenska Plaža Resort 4* u ponudi Tiara Travela se nalazi u prelepom gradu Budva i udaljen je svega 50m od neverovatne peščane plaže koja je dugačka 1600m i na kojoj se ležaljke i suncobranu doplaćuju 15 eur dnevno. Kompletno je renoviran tokom prethodnih godina i udaljen svega desetak minuta od čuvenog Staro ggrada. U blizini se nalazi veliki broj sadržaja i zabavnih aktivnosti dok je centar Budve na 1km udaljenosti. Međunarodni aerodrom u Tivtu je udaljen 18km od hotela. Na licu mesta postoji provatni parking i on se doplaćuje 10 eur dnevno. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga