Blue Sea Beach ResortGrčka/ Tasos/ Skala Potamias

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel kategorije tri zvezdice Blue Sea Beach Resort je smešten na privilegovanu lokaciju blizu najveće plaže na ostrvu Tasos u mestu Skala Potamia. Ovaj smeštaj nudi elegantno opremljene smeštajne jedinice sa privatnim balkonima besplatnim bežičnim internetom.

O tipovima soba

Smeštajne jedinice u Blue Sea Beach Resort hotelu u ponudi Tiara Travela imaju stilske tapete i drven nameštaj. Postoje četiri različita tipa smeštajnih jedinica: room sea view smeštajne jedinice imaju pogled na more, a od kreveta mogu da imaju francuski ležaj i krevet za jednu osobu. Mogu minimum da prime dve, a maksimum tri odrasle osobe. Studio standard od kreveta mogu da imaju francuski ležaj i krevet za jednu osobu. Mogu minimum da prime dve, a maksimum tri odrasle osobe. Room standard od kreveta mogu da imaju francuski ležaj i krevet za jednu osobu. Mogu minimum da prime dve, a maksimum tri odrasle osobe. Family studio hotel Blue sea beach resort-a najprostranija smeštajna jedinica u hotelu koja može da primi minimum dve odrasle osobe, a maksimum četiri odrasle osobe. Od kreveta ima francuski ležaj i dva kreveta za po jednu osobu. Sve smeštajne jedinice sadrže opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom, televizor sa ravnim ekranom i klimu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Blue Beach resort ima restoran u kome se služe sva tri obroka koji će da zadovolje goste koji letuju u objektima sa tri zvezdice, parking je obezbeđen na 30 metara od objekta, ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni

O lokaciji

Lokacija hotela Blue Sea je na veoma privilegovanom mestu, veoma blizu mora najveće plaža na ostrvu Tasos koja se zove Golden Beach. Lokacija je vrlo povoljna za istrđuvanje glavnog grada ostrva jer je njegov centar udaljen samo 13 kilometara od smeštaja. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom u Kavali koji je udaljen 26 kilometara. Pored objekta se nalazi Blue Sea Beach Hotel.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga