Ammon ZeusGrčka/ Kasandra/ Kalitea

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Ammon Zeus pored glavnog restorana gde se poslužuju tradicionalna grčka i mediteranska jela, poseduje i i bar u hotelu, bar pored bazena, snack bar i bar na plaži, gde gosti hotela i agencije Tiara travel mogu da konzumiraju i da se osveže uz lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, sokove i lagane obroke. Od ostalih sadržaja gostima hotela Ammon Zeus su na raspolaganju rent a car, parking uz doplatu na licu mesta , besplatan internet u javnim prostorijama hotela, TV sala, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i manji mini market kao i prodavnica suvenira.

O tipovima soba

Hotel Ammon Zeus ima ukupno 126 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Tiara travel nalaze se deluxesobe sa pogledom na baštu, premium deluxe sobe sa pogledom na baštu, deluxe sobe sa pogledom na more, premium deluxe sobe sa pogledom na more i premium deluxe suite sa dve spavaće sobe i pogledom na more. Deluxe sobe sa pogledom na baštu su novije sobe i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, a postoji mogućnost i za ubacivanje pomoćnog kreveta. Premium deluxe sobe sa pogledom na baštu, površine 21 m², imaju dva odvojena krevata i još jedan pomoćni krevet. Deluxe sobe sa pogledom na more , površine 21 m² , imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i po potrebi može da se ubaci i još jedan pomoćni krevet. Premium deluxe sa pogledom na more, površine 21 m², renovirane su 2015 godine, imaju prelep pogled na more i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, a po potrebi se može ubaciti i još jedan pomoćni krevet. Premium deluxe suite sa dve spavaće sobe i pogledom na more imaju 43 m², nalaze se na višim spratovima i sastoje se iz dnevne sobe sa sofa krevetima i spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Sve sobe hotela Ammon Zeus imaju kupatilo, fen, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, mini frižider, klima uređaj i balkon.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Ammon Zeus u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju na licu mesta. Gostima hotela Ammon Zeus se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste teretenu. Od ostalih usluga gosti hotel mogu da koriste i saune, kao i da koriste usluge masaža uz doplatu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište.

O lokaciji

Hotel Ammon Zeus se nalazi u regiji Kasandra. Hotel Ammon Zeus se nalazi na samoj peščanoj plaži, a od centra mesta Kalithea koje je poznato po noćom životu, klubovima i kafićima, udaljen je 200 m. Hotelska plaža je proglašena za najčistiju na Halkidikiju i nagrađena je plavom zastavom. Iza hotela nalaze se ostaci prastarog hrama Ammon Zeus i rane hrišćanske kapele koju je izgradio rimski monah.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga