The Royal Grand HotelGrčka/ Krf / Kanoni

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

The Royal Grand Hotel u ponudi Tiara Travela potpuno renovirani hotel sa kategorijom 3 zvezdice i nalazi se u mestu Kanoni na ostrvu Krf. The Royal Grand Hotel se nalazi u blizini peščane plaže mesta Kanoni. Dekor hotela je moderan, a besprekorno osoblje obraća veliku pažnju na detalje da bi obezbedili savršen odmor svojim gostima. Smeštaje jedinice su rađene u toplim tonovima, hotel od ljubimaca prima jedini pse vodiče.

O tipovima soba

The Royal Grand Hotel i Tiara Travel u ponudi imaju pet različitih tipova smeštajnih jedinica. Inland view room je površine 15m², može da primi maksimum dvoje odraslih, pogled je na unutrašnjost bašte hotela, od ležajeva može da raspoleže sa francuskim ležajem ili sa dve spojena ležaja za po jednu osobu. Sea view room je površine 15m², ima prelep pogled na more, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili sa dva spojena ležaja za po jednu osobu. Side sea view room je površine 15m², ima bočan pogled na more, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili sa dva spojena ležaja za po jednu osobu. Suite sea view je površine 22m², može da primi maksimum četiri osrasle osobe, pogled se prostire ka jezeru ili ka bašti hotela, od ležajeva raspolaže sa dva spojena ležaja za po jednu osobu i dva ležaja na sprat. Lake view room je površine 15m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, pogled se proteža ka jezeru, a od ležajeva može da raspolaže sa francuskim ležajem ili sa dva spojena ležaja za po jednu osobu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel raspolaže sa parkingom da bi se gosti osećali prijatnije i sigurnije što se tiče bezbednosti i lokaciji njihovog automobila sa kojim su došli na more. Hotel raspolaže sa liftom što mnogo pomaže pri kretanju između spratova, a posebno pomaže osobama sa invaliditetom. Hotel raspolaže sa bazenom sa slanom vodom koji će da razonodi goste plivanjem i ležanjem u ležaljci sa omiljenim rashlađujučim pićem, a pored je deo za decu u kome je prilagođena dubina. Na zahtev moguće je obezbediti uslugu lekara, baby siterke, rent a car, rent a bike, pranje veša. Doručak i večera u hotelu se služe na bazi samoposluživanja dok se ručak služi iz menija.ž

O lokaciji

The Royal Grand Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na 200 metara od najbliže plaže mesta Kanoni, do centra najvećeg grada ostrva Kerkira razdaljina je pet kilometara. Lokacija je puna bujnog zelenila, a u blizini se mogu naći mini market, restorani, taverne i kafići.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga