Lagaria luxury rooms & apartmentsGrčka/ Strimonikos/ Asprovalta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Lagaria luxury rooms & apartments u ponudi Tiara Travela je hotel kategorije jedne zvezdice dizajniran tako da pruži komforan smeštaj svojim gostima. Hotel Lagaria luxury rooms and apartments smatra da njihove smeštajne jedinice imaju mogućnost da ispune svačije potrebe i zahteve. Objekat Lagarija u Aspovalti se nalazi na povoljnoj i mirnoj lokaciji prekoputa zelenog pojasa koji odvaja plažu i naseljeno mesto.

O tipovima soba

Hotel Lagaria luxury rooms & apartments u ponudi Tiara Travela ima u ponudi 12 različitih tipova soba. Room double deluxe smeštajna jedinica može da primi maksimum dve osobe, ima francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu, ove smeštajne jedinice su malo luksuznije od standardnih i supeior. Room double standard su standardne smeštajne jedinice hotela Lagaria rooms & apartments, raspolažu sa francuskim ležajem ili krevetima za po jednu osobu. Room double superior je smeštajna jedinica koja je po kvalitetu između standardne i deluxe sobe, raspolaže sa francuskim ležajem ili krevetima za po jednu osobu. Room double economy je najskromnija smeštajna jedinica ovog hotela i ekonomskog je tipa. Od kreveta sadrži francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu. Apartment 2 bedrooms standard je smeštajna jedinica apartmanskog tipa sa dve odvojene spavaće sobe. Od kreveta može da ima francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu. Može da primi minimun dvoje, a maksimum troje gostiju. Studio with kichenette double je smeštajna jedinica studio tipa sa čajnom kuhinjom u spavaćoj sobi, prima maksimum dve odrasle osobe, a od kreveta može da ima francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu. Room triple deluxe su bolje po kvalitetu od standard i superior soba i mogu da prime maksimum troje ljudi. Od kreveta mogu da imaju francuski ležaj i/ili krevete za pojednu osobu. Room triple standard je standardna smeštajna jedinica hotela Lagaria luxury rooms & apartments koja može da primi minimun dve odrasle osobe, maksimum tri odrasle osobe. Studio with kichenette tripleje smeštajna jedinica studio tipa sa čajnom kuhinjom u spavaćoj sobi u kojoj se nalaze francuski ležaj i/ili kreveti za po jednu osobu. Room duplex je smeštajna jedinica na sprat koja može da primi minimum tri, maksimum četiri odrasle osobe, od kreveta može da ima francuski ležaj i krevete za pojednu osobu. Room standard je standardna soba koja prima minimum tri, a maksimum četiri odrasle osobe. Od kreveta može da ima francuski ležaj i/ili krevete za po jednu osobu

O aktivnostima i zabavi

Hotel Lagaria luxury rooms & apartments je pogodan za porodice sa malom decom, opremljen je sa igralištem za najmlađe, prostranom baštom i bazenom namenjenim deci. Odrasli mogu da uživaju u rashlađivanju u bazenu za odrasle i da se odmaraju u ležaljkama i spod suncobrana pored bazena. U hotelu se od obroka služđi doručak a ti je i cafe gde gosti mogu da razgovaraju uz omiljeno piće.

O lokaciji

Da bi se stiglo od hotela Lagaria luxury rooms & apartments do plaže potrebno je proći kroz zeleni pojas koji odvaja plažu od mora što će mozda rezultirati time da morate da idete okolnim putem od jedan kilometar. Do centra mesta Asprovalta ima oko 2,5 kilometra. Do najvećeg grada severnog dela grčke Soluna ima 78 kilometra, a do grada Kavala ima 81 kilometar.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga